Rendezvénytervező szimbólum
Rendezvénytervező szimbólum

A Magyar Rendezvényszervezés Aranykönyve

A rendezvény szakma legkivállóbbjainak történetei,
rendszerváltástól a koronáig
a magyar rendezvenyszervezes aranykonyve borito

A Könyvről

Több szakmai konferencián, és üzleti közösségben halljuk rendszeresen, hogy a könyv egy komolyan vehető szakmai névjegy. Azt tapasztaltam, hogy a rendezvényszervezés, amit én hivatásomnak tartok, annak kevés szakirodalma van.

Súlyos dilemmám volt, hogy ugyan több ezer rendezvényt bonyolítottam az elmúlt másfél évtizedben, de nagyon sok olyan ága van a rendezvényszervezésnek, amit magam nem műveltem soha.

Akkor jött a gondolati szikra. Mi lenne, ha nem (csak) a saját tapasztalatomat osztanám meg olvasóimmal, hanem írnék egy szakmai arcképcsarnokot, ahol a rendezvényszervezés különböző ágainak sokak által legjobbnak tartott képviselőit szólaltatom meg egy könyvben.

Aki sikeresen helytáll 20-25 évet az esemény marketing bármelyik részében, akár szervezőként, akár szolgáltatóként az ő sztorija bizonyosan érdekes az ez iránt érdeklődőknek.

Így születtek meg azok a szakmai beszélgetések, amiket ebben a könyvben, olvashat a közönség.
Olyan értékes emberekkel tudtam leülni személyesen vagy online beszélgetni, akik a szervezésben jeleskedő szakemberek a fesztiválok, konferenciák, esküvők, üzleti rendezvények és hotelek oldaláról.

Ki az a Tárnyik Pál és miért hallgassak rá?

Az elmúlt 18 évben rátaláltam a rendezvényszervezésre, mint hivatásra. Több ezer üzleti és kulturális rendezvényt bonyolítottam az ajánlatadástól a pénzügyi, pályázati finanszírozáson, a teljes lebonyolításon és az elszámoláson át egészen az utókommunikációig.

Rendezvényeimen keresztül szakértőjévé váltam a cégeket érintő kihívásoknak, illetve az üzleti kapcsolatépítésnek egyaránt. A rendezvények világa olyan terület, ahol a kreativitás kéz a kézben jár a probléma megoldással és a felelősségvállalással.

Közel egy tucat rendezvény márka és három rendezvény helyszín megalkotásában vettem részt az elmúlt években, mégis a legjobban akkor érzem magam, ha az évek alatt felhalmozott tudást sikeresen átadhatom és a módszertanom segítségével te is profi módon, költséghatékonyan és rövidebb idő alatt tudod megszervezni a rendezvényedet.
Megrendelem
A tartalomból
A kultúrmisszionárius
A magyar szállodák Gordon Ramsey-je
A szakmaiság, mint vezérelv
Az arany ember a XXI. Században
A szakma-alkotók
Egyedi esküvők teljes diszkrécióval
Néhányan a könyv szereplői közül​
Oszkó-Jakab Natália - fesztiváligazgató Művészetek Völgye Fesztivál
Csobota-Kis Árpád – rendezvénymentor, Pearl Marketing & Management Kft.
Bán Zoltán – vezérigazgató, Net Média Zrt. (portfolio.hu)
Gerendai Károly - alapító, Sziget Fesztivál
Kőrössy Zoltán, Nagy Gábor - Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői
Landesz Kati - tulajdonos, Creative Weddings
...és még sokan mások

A Könyvben Szereplők

A teljesség igénye nélkül, néhány a könyvben megszólaló szakember
gerendaikaroly 300 300

A rendszerváltás óta eltelt időszakban Magyarország rendezvény nagyhatalommá vált Európában. Az események látogatói ennek számos előnyét élvezik, de, hogy mi vezetett idáig, kik és milyen módon érték el ezeket az eredményeket, arról viszonylag kevés szó esett eddig. Most viszont Tárnyik Pál, a rendezvényes szakma egyik aktív és sikeres szereplője a fejébe vette, hogy dokumentálja az elmúlt évtizedek történéseit és bemutatja a kulcsszereplőket. Mindezt ráadásul nem belterjesen, csak a szakma számára közérthetően, hanem a rendezvények látogatói számára is olvasmányos, élvezetes stílusban teszi, ezért remélem sokakhoz eljut majd ez a könyv és a segítségével jobban eligazodhat majd az olvasó a hazai események szinte végeláthatatlan sorában. Aki ezen beszélgetések és sztorik által jobban belelát a szervezők gondolataiba, örömeibe és problémáiba, annak azt remélem ez a könyv segítségére lesz majd abban is, hogy látogatóként is jobban élvezhesse a munkánk gyümölcsét.

Gerendai Károly
Sziget Fesztivál
Alapító
herendigabor2 300 300

Mi, esküvő- és rendezvényrendezőként, szintén kiléptünk a backstage-ből, őszintén és nyíltan meséltünk arról, hogyan indultunk el a szakmában és pár év alatt, hogyan váltunk elismert esküvő- és rendezvényszervezőkké. Palival történt beszélgetésünkön keresztül igyekeztünk bepillantást nyújtani munkánkba, a hétköznapi és a nem hétköznapiakba egyaránt és megosztottunk néhány kulisszatitkot is, reméljük, örömmel olvassátok majd!

Herendi Gábor és Benya Eszter
Herendi Gábor Events & Weddings
Rendezvényrendezők
asztalosrobert 300 300

Nagy öröm és megtiszteltetés a különleges szakmai történet-gyűjteményben szerepelni, mert a hazai rendezvényszervezés és kapcsolódó területek legmeghatározóbb alakjainak szakmai történetét és filozófiáját ismerheti meg az olvasó, izgalmas és olvasmányos formában.A terjedelmes gyűjtemény sok legendás pályatárs,-, példakép-, partner és kolléga történetén keresztül fest realisztikus és talán kicsit romantikus képet a „rendezvényes szakma csaknem 30 éves időszakáról és vetíti elő annak következő akár 30 éves időszakát. A sok izgalmas személyes story és gondolat pedig önmagában is többszöri olvasásra is érdemes. Köszönöm, hogy részese lehet és reménykedem benne, hogy az első olvasók között lehetek.

Asztalos Róbert
Gundel Étterem
Üzletfejlesztési igazgató
tobelnora 300 300

Mindenkinek ajánlom a könyvet, aki érdeklődik a rendezvények, és az azzal összefüggésben lévő szolgáltatási területek iránt. A kiadvány újszerű módon, széles spektrumban, és sok szemszögből, a szakma jeles képviselői által mutatja be a rendezvények világát, 1-1 vállalkozás történetét az elmúlt évekből, és évtizedekből.

Tóbel Nóra
Cinderella's Day Wedding
Tulajdonos
angyalcsaba 300 300

Aki benne van az tudja, hogy a rendezvényszervezés nem csak egy szakma, hanem inkább hivatás, de legérzékletesebben szenvedély. Igazán nem lehet megtanulni az egyetemen, mert a gyakorlatban derül ki, hogy kinek van hozzá affinitása. Többen kérdezték már tőlem, hogy tudnék-e ajánlani olyan könyvet, amely kedvet csinál hozzá? Mindig is egy kicsit szívtam a fogam. Számtalanszor eszmbe jutott, hogy jó lenne egy olyan rendezvényes könyv is, mint a reklámszakmában Ogilvy bibliája. A könyv szerzője – Tárnyik Pál amikor megkeresett és elmondta az ötletét, szinte azonnal éreztem, hogy zseniális ötlet sorsokon, életutakon keresztül bemutatni ezt a világot. Meg lehet tudni belőle, hogy miért „őszülnek korábban a rendezvényszervezők”, de az is biztos, hogy letéve a lantot lesz mit mesélni az unokáknak. Azoknak ajánlanám elsősorban a könyvet, akik szeretnék jobban megismerni ezt a kreatív, inspiráló, vibráló világot, ahol talán az életünk során legtöbbször valósulnak meg az álmok.

Angyal Csaba
Touché Event Kft.
Ügyvezető
nagy korossy 300 300

Kedves Pali, Bátor vállalkozás amit véghez viszel a jelen helyzetben, de ezért igazán tiszteletre méltó is. Reméljük sok örömet leltél benne és egy komoly, hosszú évekig büszkeséggel forgatható kiadvány születik a kezeid alatt. Mi az Eventrend Groupnál az ehhez hasonló emlékezetes pillanatokért dolgozunk, azért, hogy mások és magunk életét is szebbé, izgalmasabbá tegyük hoteleinkben, éttermeinkben vagy éppen rendezvényeinken. így a sok közös gondolatunk mellett rátaláltunk még egy hasonlóságra egymásban. Már csak ezért is közel áll a szívünkhöz ez a kiadvány. Sok sikert hozzá Pali, kövesd az álmaidat!

Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán
Eventrend csoport
Alapító partnerek
tarnyikpal 300 300

Aki sikeresen helytáll 20-25 évet az esemény marketing bármelyik részében, akár szervezőként, akár szolgáltatóként az ő sztorija bizonyosan érdekes az ez iránt érdeklődőknek.

Tárnyik Pál
Event and Press Kft.
RendezvényTervező, brandépítő
Megrendelem

Olvass bele

Ha érdekel a könyv, de még bizonytalan vagy, nézz bele.
Töltsd ki az alábbi formot és elküldjük neked a könyv egy részletét.
Olvass bele és ismerj meg néhány érdekes történetet a rendezvényszakma jeles képviselőinek munkásságából.

Neked Szól ha...

...most ismerkedsz a rendezvényekkel, és szeretnél bepillantani a kulisszák mögé
...érdekel a rendezvényszervezés, de nem tudod, melyik része állna hozzád a legközelebb
...gyakorló rendezvényszervező vagy, és a szereplőket ismered, de szeretnéd megtudni hogyan tudnak sikeresek maradni évtizedeken keresztül
...nagyvállalati környezetben dolgozol, rendszeresen megbíznak rendezvények szervezésével, és szeretnéd tudni, kik vannak a brief túloldalán
...Vállalkozóként tanulni, inspirálódni szeretnél egy nagyon speciális szakma sikerembereinek, sikertörténeteiből
...sokszor veszel részt fesztiválokon, rendezvényeken és kíváncsi vagy, kik hozzák létre ezt a varázslatot

Megrendelés

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!
Szállítás országosan ingyenes!
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right