Rendezvénytervező szimbólum
Rendezvénytervező szimbólum

Kérdések és válaszok

Megpróbálom összeszedni a rendszeresen visszatérő kérdéseket és itt előre megválaszolni, hogy ezzel is segíthessem a munkádat.

Ha valamire nem találsz választ, maradt Benned kérdés, keress bátran elérhetőségeimen vagy küldj üzenetet innen az oldalról.
Első és legfontosabb kérdés: mi a különbség egy rendezvényszervező és a RendezvényTervező között?
A RendezvényTervező - azaz én – nem megszervezem a rendezvényeidet, hanem megtanítalak, hogy hogyan szervezz rendezvényeket sikeresebben, költség hatékonyabban, rövidebb idő alatt, minimálisra csökkentve a szervezés okozta stresszt.
Milyen típusú rendezvényekben van szakértői tapasztalata a RendezvényTervezőnek?
Az elmúlt 18 évben főként az üzleti rendezvények és a kulturális események (pl. konferenciák, üzleti események, családinapok, céges partik, csapatépítő programok, színpadi produkciók, koncert sorozatok stb.) szervezésében szereztem jártasságot.
Mi az a bootcamp?
A bootcamp egy újszerű képzési forma, ahol a jelentkezők rövid idő alatt sajátíthatják el egy új szakmai alapjait. A bootcamp jellegzetességei közé tartozik az önálló tanulás és problémamegoldás, a csapatban való dolgozás, a mentor alapú képzés, valamint a digitális oktatás eszközrendszereinek alkalmzása.
Kapok ÁFA-s számlát a fizetés után?
Természetesen, rendszerünk megküldi akár könyv, akár bármilyen szolgáltatás kifizetése után a rendelésnél megadott adatok alapján kiállított számlát a vásárlásról.
Van személyes átvétel?
Személyes átvételre nincs lehetőség, de nincs is rá szükség, mert a házhoz szállítás Magyarország területén belül ingyenes.
Mennyi a szállítási idő?
A rendeléstől, fizetéstől számítva 2-4 munkanapon belül kezedben lesz a könyv.
Biztonságos a fizetés?
Természetesen biztonságos. Rendszerünk semmilyen információt nem kap meg a felhasznált bankkártyáról. A fizetéshez automatikusan átirányítunk a Simplepay weboldalára és a fizetés ott történik. Rendszerünk csak egy visszajelzést kap a banktól, a sikeres vagy sikertelen tranzakcióról. A SimplePay rendszere garancia a biztonságos fizetésre.
Nem érkezett meg mit tegyek?
Írj nekünk a [email protected] címre, küldd el a rendelés számodat, és utánajárunk, hol akadt el a könyved.
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-right