Rendezvénytervező szimbólum
Rendezvénytervező szimbólum

High Quality Events
Szakmai Műhely

Üdvözöllek a HQE Szakmai Műhelyben, a magas színvonalú rendezvények iránt elkötelezett szolgáltatók közösségében!

Mi is az a HQE Szakmai Műhely?

A HQE (High Quality Events) Szakmai Műhely egy dinamikus és hivatása iránt elkötelezett közösség, amely a rendezvényszervező szolgáltatók és az iparágban érdekelt megrendelők számára kínál kivételes lehetőségeket.

Célunk, hogy összehozzuk a rendezvényeiket saját maguknak szervező cégek felelőseit és a rendezvény szakmában tevékenykedő szakembereket, lehetőséget teremtve számukra az információk megosztására, a tapasztalatcserére és a szolgáltatói kapcsolatok elmélyítésére.

A HQE Szakmai Műhely egy új, innovatív kezdeményezés, melyet az a küldetés hajt, hogy összehozza a rendezvények világának legtehetségesebb és legtapasztaltabb szakembereit az üzleti rendezvényeket szervező megrendelőkkel, lehetőséget teremtve számukra az információk megosztására, a tapasztalatcserére és a szolgáltatói kapcsolatok elmélyítésére.
Igen szeretnék csatlakozni
A HQE Szakmai Műhely egy olyan közösség, ahol a rendezvényeiket saját maguknak szervező cégek felelősei és a rendezvény szakmában tevékenykedő szakemberek találkoznak és inspirálják egymást a legmagasabb szintű rendezvények létrehozásában!

Mit kínál neked a HQE Szakmai Műhely?

 • Közösség
 • Információk megosztása
 • Tapasztalatcsere
 • Szolgáltatói kapcsolatok
 1. Közösség: Csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol az inspiráció és a fejlődés központjában a rendezvények világa áll. Találkozz a potenciális megrendelőiddel, beszállítóiddal és más rendezvényes szakemberekkel, oszd meg tapasztalataidat és építs kapcsolatokat az iparágon belül!
 2. Információk megosztása: Kapcsolódj be szakmai beszélgetéseinkbe, tanulj a legújabb trendekről és legjobb gyakorlatokról, és oszd meg saját tudásodat a közösségünkkel!
 3. Tapasztalatcsere: Legyél részese élénk és építő tapasztalatcseréinknek, ahol mindenki hozzájárulhat a közös tudásbázisunkhoz és fejlődésünkhöz!
 4. Szolgáltatói kapcsolatok: Építsd ki és erősítsd meg kapcsolataidat a rendezvény szakma legkiválóbb szolgáltatóival, akik segítségedre lehetnek a rendezvényeid minőségének és sikerének növelésében!
Csatlakozz hozzánk ma és légy részese egy olyan közösségnek, ahol a legjobbak találkoznak és együttműködnek a rendezvényszervezés izgalmas világában!
Igen szeretnék csatlakozni

Miért válaszd a HQE Szakmai Műhelyt?

 1. Rendezvény megrendelők és szolgáltatók első direkt közössége: A HQE Szakmai Műhely különleges tér, ahol a rendezvényeiket saját maguk szervező cégek és a rendezvényszolgáltatók egyaránt részt vehetnek. Együtt dolgozunk azért, hogy inspiráló és sikeres rendezvényeket hozzunk létre, és megosztjuk egymással a legjobb gyakorlatokat és tapasztalatokat.
 2. Megbízhatóság és minőség: A HQE Szakmai Műhely tagsága szigorú etikai kódex elfogadásán alapul. Csak azok a szolgáltatók kerülhetnek be a zárt szakmai csoportunkba, akik bizonyítottan megbízhatóak és elkötelezettek a magas színvonalú rendezvény szolgáltatások iránt. Ez garantálja, hogy a klubtagok csak a legjobb szolgáltatókkal találkoznak és dolgoznak együtt. Tagjaink előszűrésével levesszük a válladról a kockázatot, hogy megbízható szolgáltatót találj a rendezvényedre.
 3. Tudás és kapcsolatépítés: közösségünk tagjainknak havonta friss, releváns tudásanyagokat küldünk, és rendszeresen szervezünk online workshopokat és szakmai beszélgetéseket. Emellett működtetünk egy zárt chat és Facebook csoportot, ahol a közösség tagjai egymás között folyamatosan oszthatnak meg tapasztalatokat és ötleteket vagy kereshetnek megoldást szervezési kérdéseikre.
 4. Azonnali megoldások profiktól : Szakértő csapatunk minden kérdésre 24 órán belül válaszol, így éjjel-nappal segítséget kaphatsz a problémáid megoldásához akár azonnal.
 5. Rendszeres szakmai találkozók: Negyedévente rendezünk élő meetup jellegű találkozókat, ahol a klubtagok személyesen járhatnak be új helyszíneket, találkozhatnak és tudást cserélhetnek. Ezek az események lehetőséget nyújtanak a közösségünk tagjai számára, hogy személyesen megismerjék egymást és elmélyítsék kapcsolataikat az iparágon belül. Ezeken az eseményeken élőben is bemutatjuk a legfrissebb innovációkat, rendezvény megoldásokat, aktualitásokat.
Csatlakozz hozzánk ma, és légy részese egy inspiráló és előrelátó közösségnek, ahol a magas színvonalú rendezvények megvalósítása nem egy távoli cél, hanem mindennapos feladat.
Hagyd, hogy a HQE Szakmai Műhelyben koncentrálódó több évtizedes rendezvénytudás segítsen neked is a sikeres események megvalósításában, és élvezd az inspiráló szakmai együttműködések lehetőségeit.

Hogyan lehetek a HQE Szakmai Műhely tagja?

Megrendelői oldal

Ha rendezvényeket szervezel a cégnek ahol dolgozol, akkor Te a megrendelői tagságot tudod választani


Jelentkezz az alábbi gombra kattintva, és élvezd az első éves tagságot 80% kedvezménnyel

Early Bird tagsági díj 49 900 Ft+Áfa/év helyett
80% kedvezménnyel 9 980 Ft+Áfa/év 
az első évben

Szolgáltatóknak

Ha te stabil, ellenőrizhető - referenciákkal működő rendezvény szolgáltató vagy és szeretnél direktben kapcsolatot építeni a megrendelőiddel, akkor neked találtuk ki a szolgáltatói tagságot
Jelentkezz az alábbi gombra kattintva és építsünk együtt egy profi szakmai közösséget a megrendelőink legnagyobb elégedettségére.
Early Bird tagsági díj 99 900 Ft+Áfa/év helyett 
50% kedvezménnyel 49 950 Ft+Áfa/év 
az első évben
(A szolgáltatói tagság nem automatikus a jelentkezés után, egy területről maximum 3 szolgátató képviseltetheti magát a Szakmai Műhelyben. A jelentkezés leadása után ellenőrizzük a szakterület foglaltságát és a referenciáidat)
 
Csatlakozás megrendelőként
Csatlakozás szolgáltatóként
A szolgáltatói tagság nem automatikus.
Ha szeretnél csatlakozni, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. 
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-right