Rendezvénytervező szimbólum
Rendezvénytervező szimbólum

Mesterképzés ingyenes videói:

1.
Az első banánhéj amin elcsúszhatsz - 7+1 tipp rendezvényhelyszín választáshoz
Amikor egy rendezvényekben kevéssé jártas megrendelő megnéz egy helyszínt, általában üresen látja. Jó esetben bútorokkal.
Nagyon csalóka tud lenni, egy üres tér. Sokkal kisebbnek (vagy akár nagyobbnak) látszik, mint a rendezvényre berendezve.
Ebben a videóban azókat a legfontosabb tippeket gyűjtöttem össze, amiket ha betartasz, sokkal könnyebb lesz az egész szervezési folyamat.
Kérem az ingyenes videót
az elso bananhej
konferenciaszervezes buktatoi
2.
A konferencia szervezés buktatói - 8+1 hiba amit ne kövess el
Ha a célod a legsikeresebb konferencia megszervezése, akkor számolnod kell a buktatókkal és hibákkal, amelyek könnyen árnyékot vethetnek a tökéletes tervezésre és lebonyolításra. De ne aggódj, segítek neked átlendülni ezeken a nehézségeken! 18 éves szakértelmem és tapasztalatom alapján összeállítottam egy kis videót, amelyben a leggyakoribb hibákat gyűjtöttem össze – nyolc olyan buktatót, amit mindenképp el kell kerülnöd, hogy a konferenciád valóban emlékezetes legyen.
Kérem az ingyenes videót
3.
Felejtsd el a unalmas családi napokat! 6 aranyszabály, hogy a tiétek ne legyen az
Tudom, hogy mindenkinek van egy vagy akár több rémálma egy unalmasnak ígérkező családi napról. De hidd el, mostantól megváltozik minden! Itt vagyok, hogy megosszam veled azt a hat aranyszabályt, amelyeket betratva a tiéd lehet az az esemény, amire mindenki emlékezni fog, és amelyet senki sem hagyhat ki. Csatlakozz azokhoz, akik új életet lehelnek a régi unalmas családi napokba! Csak kapd fel a jegyzetfüzeted, és készülj fel, hogy az unalom és a rutin helyett a családi napos rendezvények forradalmi szervezőjévé válj!
Kérem az ingyenes videót
Tárnyik Pál Youtube videó
het titkos fuszer youtube
4.
7 titkos fűszer a sikeres karácsonyi party szervezéséhez
Mindannyian átéltük már azt az érzést, amikor a karácsonyi partik kiszámíthatóvá válnak, és hiányzik belőlük az az igazi varázs. De most, itt az idő, hogy felébresszük az ünnepi szezont, és megtöltsük azt élettel és szórakozással! Csatlakozz hozzám, és fedezd fel a hét titkos fűszert, amelyekkel a céged karácsonyi partija lesz az év eseménye! Ne hagyd, hogy az unalom ellepje az ünnepeket - lépj be velem az ünnepi kavalkádba, és válj a sikeres karácsonyi parti mesterévé!
Kérem az ingyenes videót
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-right