Rendezvénytervező szimbólum
Rendezvénytervező szimbólum

Tárnyik Pál

A RendezvényTervező

Én vagyok az a szakértő, aki több mint ezer rendezvény tapasztalatával a háta mögött megtanítja neked, hogyan szervezz profi rendezvényt a saját céged részére.

Bemutatkozom

Üdvözöllek! A nevem Tárnyik Pál, rendezvénytervező vagyok,
én foglak támogatni a képzésben.
lista - zöld pont
Mint sokan, én is értékesítőként kezdtem a pályafutásomat. 15 évig, dolgoztam több multinacionális nagyvállalatnál, így jól ismerem az üzleti élet folyamatait.
Bár szerettem a munkámat, mindig kerestem a kihívásokat, az új feladatokat. 2005-ben szereztem művelődésszervező diplomát az (akkor még) Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai karán. A tanulmányaim végén PR szakirányú specifikációt választottam. 
lista - zöld pont
Az elmúlt 18 évben rátaláltam a rendezvényszervezésre, mint hivatásra. Több ezer üzleti és kulturális rendezvényt bonyolítottam az ajánlatadástól a pénzügyi, pályázati finanszírozáson, a teljes lebonyolításon és az elszámoláson át egészen az utókommunikációig.
lista - zöld pont
Rendezvényeimen keresztül szakértőjévé váltam a cégeket érintő kihívásoknak, illetve az üzleti kapcsolatépítésnek egyaránt. A rendezvények világa olyan terület, ahol a kreativitás kéz a kézben jár a probléma megoldással és a felelősségvállalással.
lista - zöld pont
Közel egy tucat rendezvény márka és három rendezvény helyszín megalkotásában vettem részt az elmúlt években, mégis a legjobban akkor érzem magam, ha az évek alatt felhalmozott tudást sikeresen átadhatom és a módszertanom segítségével te is profi módon, költséghatékonyan és rövidebb idő alatt tudod megszervezni a rendezvényedet.
lista - zöld pont
2016-ban megnyertem a TREND FM szervezésében zajló több hónapon át tartó gazdasági reality, a GR2 című műsorfolyam fődíját. Azóta is többször kértek fel szakértői interjúkra a különféle műsorokban.
lista - zöld pont
2016-ban másod magammal megalapítottam a „KKV TOP100 Díj és Konferencia sorozatot”, melynek keretében minden évben a legjobban teljesítő középvállalatokat ismerjük el díjakkal és láthatósággal egyaránt.
lista - zöld pont
2018 és 2019 folyamán stratégiai partnere és zsűritagja voltam az OFA Nonprofit Kft. által minden évben kiírásra kerülő ”Felelős Foglalkoztató Díj”-nak, ahol is a KKV szektorból beérkezett pályázatokat bíráltam el.
lista - zöld pont
Számtalan szakmai interjú, szakértői felkérés és publikációk sorában büszkeségem „A Magyar Rendezvényszervezés Aranykönyve” címmel megjelent kötetem, mely a hazai rendezvényszakma kiválóságaival készített beszélgetések gyűjteménye.
Könyvem ajánlott irodalomként szolgál a Metropolitan Egyetem és a BGF szakmai képzéseiben résztvevő hallgatók számára.
a magyar rendezvenyszervezes aranykonyve borito

Pali, mi a konkrét különbség közted és egy rendezvényszervező között?

Csak kipróbált, többszörösen bizonyított gyakorlati tudást kapsz tőlem, ami garantáltan erdményes. Egy komplett szervezési módszertant, egy rendezvény megvalósító programot tanítok meg neked.
Az általam kidolgozott folyamatleírás nem hagy hibázni, ha ennek mentén szervezed a rendezvényeid.
Ez teljesen új és egyedülálló a rendezvény szakmában. Nem megszervezem a rendezvényeidet, hanem megtanítalak arra, hogyan csináld profi módon, költséghatékonyan és stresszmentesen.
Amit kapsz tőlem
Cégre szabott eseménykezelési rendszer
Szervezési módszertan, amit bármilyen rendezvényen használhatsz
Megtanulod, hogyan spórolj a költségeken és főként az időn
Megkapod tőlem az összes szükséges dokumentumot amire a szervezéshez szükséged lehet
Gyors tippek, trükkök, praktikák videó kurzusaimon keresztül
Ami nem része a szolgáltatásomnak
Árajánlat készítés konkrét rendezvényre
Helyszín keresés rendezvényre
Rendezvények, programok értékesítése
Rendezvény operatív szervezése, lebonyolítása
Résztvevők, kiállítók toborzása
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-right